# IN PROGRESS /// Monday 27th September 2010

Two main changes has been brought the last week. The first one is the creation of the interior of the Qasr and its interface with the exterior in order to fulfill the two functions of dwelling and storage. The second one is the re-questioning of the tent. The latter should be able to collect rain water and store it somewhere within the bunker. A lot of things are still undefined or clumsily defined but the project is moving forward…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s